Inaktiv

Jag vet att jag har varit lite inaktiv här ett tag nu, det finns flera förklaringar till det; jag har flyttat (till en fyra på Lappis som jag delar med Ann och Sofie), jag har haft fullt upp med mottagningen och skolan, jag ska köpa en ny dator så jag har inte orkat koppla in den gamla för jag har ingen plats till den (ska köpa en laptop, någon som har tips på en bra?).
 
Däremot har jag haft lite tid att läsa böcker, läste nyss ut Stieg Larssons Flickan som lekte med elden, den var lika bra som den första, även om jag uppskattade den förra mer, men det var nog bara för att jag inte förväntade mig att den skulle vara så bra, pockettoppar brukar ju inte vara det.

Mellan dessa två läste jag Jens Lapidus Snabba Cash, den var helt ok, intressant och halvspännande. Den är säkert bättre egentligen fast i jämförelse med Stieg Larssons mästerverk (i genren alltså) kommer den inte långt.

image249     image250

Nu har jag inget kvar att läsa, väntar så klart på Luftslottet som sprängdes, men vill inte köpa en inbunden bok, och den lär vara omöjlig att få tag på på biblioteket. Är det någon som har tips på bra böcker?