Slapplördag

Kollade just på 10 Things I Hate About You, för att minnas och hylla Heath, så himla sorgligt det där. Bra film är det också, en av de bästa high school faktiskt.

Såg Red Road för någon dag sen, kanske inte klockren film (fast den har tydligen vunnit massa priser) men jag rekommenderar alla att se den för att få höra den finaste dialekten och se den finaste (?) staden, jag vill till Glasgow nu!

image269          image270

Köttfärsen - igen

På nyheterna ikväll: En ICA Maxi-butik slänger kött för i genomsnitt 20 000 kronor per vecka.

Jag är spänd av förväntan på reaktionerna som så klart helt kommer att utebli.

Resursslöseri - vem bryr sig?

The Jane Austen Book Club + Bounce

Ikväll var jag på Bounce, Emmi hade fått tag på biljetter och ringde mig någon timme innan föreställningen, mycket välkommet avbrott i plugghetsen! Gruppen var sjukligt bra och jag ångrar att jag inte började dansa när jag var fem eller så.

I tisdags såg vi The Jane Austen Book Club, rekommenderas varmt som avkoppling, vi skrattade högt flera gånger och filmen gjorde att jag nyss la Austens Emma på sängen för att försöka läsa den en gång till (det låg ett bokmärke i på hälften).

Hoppas på många fler bra kulturupplevelser denna vår, mer sånt!

Har fått tillbaka alla tentorna jag skrev innan jul nu, två A:n och ett B, inte dåligt! Förhoppningsvis funkar det som motivation till nummen också, två dagar kvar nu, sen bär det av till Åre.

Nu Emma.

Mer böcker

Svinalängorna - Susanna Alakoski
Vann Augustpriset förra året, är inte helt övertygad om att den var värd det. Självbiografi (tror jag?) om hur det är att växa upp med föräldrar som är periodare, gripande så klart. Växer mot slutet.

Jenny S - Denise Rudberg
Kioskis som man läser ut på ett dygn men helt ok bok att bryta av med.

Svek - Karin Alvtegen
Halvskum thriller om relationer mellan människor, lite läskig men mest konstig. Så pass spännande att man fortsätter läsa men det krävs en viss boktorka för att jag ska läsa en till av Alvtegens böcker.

image266     image267     image268

I gott sällskap

Isabelle och jag hittade denna i Metro för någon dag sen.

Jag tycker det känns ganska självklart eller vilket partis sympatisörer vill ni beblanda er med?

image265

Jag vet att det syns dåligt vad det står så jag kommer med ett förtydligande: moderater vill golfa och köpa sprit på sin semester, miljöpartister vill uppleva, upptäcka och köpa mat.