Lite fin läsning

Margaret Atwood - Kattöga Mycket bra bok, rekommenderas varmt, hennes stil påminner lite om Bodil Malmsten ibland, vet inte varför, kanske är det den kritiska tonen som ändå undgår att vara beklagande. Eller så är det någonting annat. Bra är den i alla fall.

Gun-Britt Sundström - För Lydia
Som jag tjatat om Maken så kan jag ju inte tycka att denna är dålig, tur då att den inte är det. Nu måste jag bara läsa Hjalmar Söderbergs Den allvarsamma leken som För Lydia är ett svar på. Ska bli intressant. Och så måste jag läsa Sundströms nya, Bitar av mig själv: en generationsbok så klart.

Denise Rudberg - Matilde Helt ok pausbok när man inte orkar tänka. Lite Marian Keyes-varning på att skriva en svit böcker om olika personer som känner varandra, men det gör ingenting.

      

Ikväll

Ikväll är det födelsedagskalas/inflyttningsfest/hejdågalej hos Emmi, här får ni kvällens outfit:


Dagens outfit gånger 2


Dag


Kväll

Maken, igen

Bästa Shampoo Rising hyllar också Gun-Britt Sundströms Maken, läs (både inlägget och boken)!

En av pocketarna jag fyndade på Hötorget förra söndagen är För Lydia av samma författare, den blir nästa bok efter Margaret Atwoods än så länge mycket lovande Kattöga.


Update

Snabb update

Sett
Bodil Malmstens Nakna damer på nedre botten mittemot - rekommenderas, pappa var inte helt övertygad, mamma och jag gillade, även om vissa delar gick mig förbi. Den var verkligen Bodil.

Brudens Bäste Man - jag gillade, men så har ju jag ganska dålig filmsmak också

The Mist - fruktansvärt dålig, känns som att de tagit inspiration från bra filmer men glömt poängen med det de snott, lösa trådar, planteringar som inte används och skitfula effekter, har de missat att det slutar vara läskigt när man sett monstret?

Hört
Fortfarande metal för hela slanten

Druckit
Strongbow

Läst
Stundande natten - Carl-Henning Wijkmark - kan ingen läsa den och förklara för mig sen, tror den var för djup för mig

Fyndat
Hängde runt på second hand och loppisar hela helgen, köpte bland annat 11 pocketar för 170 kr (hittade massa jag letat efter), en mortel och en ram.

Igår var jag på IKEA med Isabellorna, köpte superfina lakan, en sil och ett nytt överdrag till vår soffa. Nu är allt vitt och somrigt och fint!

Nytt
Är numera sambo med älskade syster, det kommer att bli bra!