San Fran-bilder

Missade kanske hur många bilder som helst igår, så nu kommer alla värda bilder från San Fransisco (börjar misstänka att det kommer ta ett tag innan ni sett hela resan, men så får det bli).


Första shaken, första dinern. Mel's på Lombard St.


Johan var dödstrött, vi andra kunde inte sluta skratta. Syns dock inte så bra på denna bild, nej.


Första frukosten, scrambled eggs och hash browns med jordgubbssmoothie och odrickbart kaffe (som överallt på alla diners i USA, enda värda kaffet har Starbucks, tyvärr)


Skogspromenad i Muir Woods. Red Wood och Sequoia-träd, fint


Mer skog


Bro i skogen


Tufft träd


'I skogens sköte'


Golden Gate bridge, på väg tillbaka in i San Francisco


På väg ner på den slingriga vägen, Lombard St


Alcatraz


Golden Gate på håll


Och i San Fransisco lutar det en del


Simon (som ska göra sitt exjobb i SF och kom dit samma dag som vi) i den runda rulltrappan på varuhuset med svenskklingande namn, Nordströms?


Emmi och Moa i Chinatown


Highway 1 mellan San Fransisco och Santa Cruz, så otroligt mycket vackrare i verkligheten


Mer Highway 1


Vårt motel i Santa Cruz


Capri Motel, älska namnet


Här började resan på riktigt, på stranden i Santa Cruz


Drömstrand + skogsbrand - det ser inte riktigt rätt ut


Den pitoreska bensinstationen i Carmel

Gillade verkligen San Fransisco, vi var tyvärr ganska jet lagade där och det var kallt, ända gången jag fick användning för min skinnjacka och munkis på hela resan. Vi var också och shoppade i Haight Ashbury (hippa gaykvarteren) men där glömde jag att ta upp kameran (hände lite för ofta på resan men det gör inget).



Några random bilder


Första mötet med vår älskade Alice


Skogsbrand i California, vi missade tyvärr den bit av kusten (Big Sur) som ska vara finast pga den, men insåg snabbt att det nog var bäst så eftersom detta är vad som mötte oss när vi kom ut på Highway 1 igen.


Under röken nu


Taget på den tiden då vi fortfarande blev förvånade när vi såg ett sånt här monster mitt i stan, tror vi är i Santa Barbara


Stranden i Santa Monica


Venice Beach


Newport


Sötaste kafféet i Newport där stammisarna hade egna muggar på en hylla, fint


Och här lämnar vi California för öknen

Men den kommer en annan dag för nu ska jag gå och knyta mig, har lyckats hålla mig vaken hela dagen, då var det lite kämpigt, nu är jag tyvärr pigg men jag SKA sova nu.



New York, New York!

Nu har vi natt malet pa var resa, New York! Igar var vi ute och klubbade, idag blir det nog SoHo, men forst frukost, min mage skriker. Laddar upp bilder nar jag kommer hem, orkar inte nu. Puss!

Austin, Texas

Sitter i soffan hemma hos Sofia, som ar van till Gina som vi bodde hos i El Paso. Idag har vi varit pa en ranch och ridit, helt sjukt varmt var det men kul. Mina ben ar helt upprivna for min hast Sailor gillade att traska genom buskarna. Nu ska vi snart ata middag som Sofia haller pa och lagar till oss, alla ar sa osannolikt trevliga och gastvanliga har. Underbart! Imorgon bar det av till New Orleans. Nu vitt vin, hummus och crackers, fint det!

El Paso, Texas

I El Paso, Texas. Var over till Mexico idag med nagra vanner som raggade upp oss med tequilashots pa en bar igar. Tydligen ar det nagon slags drogkartelluppgorelser dar sa vi hade inte kunnat ga over gransen utan dem. Nu bor vi hemma hos dem i deras lyxhus. Ikvall ar det utgang igen. Nu har vi forfest och dricker ur sanna roda plastmuggar som de har i amerikanska filmer, grand. Love it!

Vegas, baby!

Andra dagen i Las Vegas idag, har just tagit oss in fran poolen, over 40 grader har, svettigt. Vegas ar som ett gigantiskt Disneyland for vuxna och vi bor i ett slott. Ikvall ska vi ut och promenera, kolla pa Venedig och nagon piratshow. Idag har vi varit pa outlet och kollat lejon inne pa ett hotel. Igar traffade vi pa Marlene fran klassen, hur stor ar chansen??! Sen var vi ut och svirade, hamnade pa The Bank dar det var pengaregn lite da och da. Snurrigt. Nu blir det power nap innan middag. Puss!

California

Venice Beach, LA. Sitter vid en sjukt seg dator sa detta inlagg blir inte langt. Dessutom ska vi ju ner till stranden strax, roligare det. Hittills har vi sett San Fransisco med fina Haight Ashbury, kort i helt otroliga backar med var kara bil Alice, kollat pa Alcatraz pa avstand, hikat bland redwood-traden i Muir Woods och kort over Golden Gate. Det blev tva natter i San Fran innan vi akte vidare till Santa Cruz som var jattemysigt. En natt i Summerland nara Santa Barbara och nu har vi spenderat forsta natten av tva pa Hollywood Boulevard i LA. Igar var vi ut och svirade, var in och vande pa Johnny Depps Viper Room bl a, sunkigt stalle. Innan det cruisade vi pa Mulholland Drive och Sunset Boulevard, kollade in Beverly Hills och Santa Monica.
Ganska manga fordommar om USA har redan krossats. Maten ar helt ok, folk ar jattetrevliga och trafiken ar inte alls farlig, det ar bara en himla massa bilar men alla kor helt enligt trafikreglerna, varre da i Frankrike och Italien. Polisen ar ocksa schysst, igar ringde de till och med taxi till oss for att det tydligen var forbjudet for taxis att ta upp folk som vinkade. Konstig regel men valdans snalla poliser!

Nu stranden! Puss!