Alskar fortfarande Biffy Clyro

Det tog ett tag, vilket jag vid det har laget borde ha lart mig ar ett bra tecken, men nu har jag insett att Biffy Clyros nya skiva kommer att vara lika lysande som deras gamla grejer. You Tube:a Living is a problem because everything dies sa forstar du (ja, jag vet Sebastian, du hade ratt, jag hade fel).

Till saken hor att Biffy var forband till Rolling Stones i fredags och medan de spelade satt jag pa Bulldog och drack Strongbow. Jag visste att de skulle spela men vi vantade pa att Paloma skulle sluta och dessutom har jag ju redan sett dem tva ganger och far trosta mig med att scenen i alla fall var alldeles for stor for dem och stadion fortfarande var typ tom nar vi kom dit, horde dock bland annat ovan namnda lat i kon.

Det ar sa klart surt, aven om jag forsoker trosta mig med dessa rader.

Nu ska jag kurera mig med honungsvatten och Donnie Darko. At pasta med fyra hela vitloksklyftor till lunch, tur att jag inte kanner nagon som helst lukt eller smak, stackars alla andra som gor det.

Rolling Stones och skammare

image226
George, Frida och Paloma forvantansfulla

image224

image225

image227

image228

Efter konserten tog vi oss, med lite problem, in till stan igen och hamnade pa Bulldog, saklart. Dar blev det margerita och Stronbow, nya favvo. Sen skulle min chef gora en shot till mig och eftersom jag inte kanner nagon som helst smak till foljd av den javla forkylningen (nagot jag har svart att forklara pa italienska) sa sa jag bara att den var jattegod (ett av de fa saker jag kan saga). Det visade sig dock att shoten inneholl absint maskerad med lite jordgubb och gradde likor (annars hade jag ju fattat pa fargen) sa min chef bara skrattade. Formodligen var shoten scifo (vet inte hur det stavas, betyder skitacklig) men det markte ju inte jag.

En annan skammare jag gjort var for nagra dagar sen nar ett pub crawl kom in och ville ha shots, jag gjorde saklart alldeles for mycket av Palomas och min basta Barbie-shot (bisonvodka, passoa, malibu och vit kokoslikor) sa jag fragade om chefen vill smaka. Det ville han, varpa jag serverade honom en shot med en liten fluga i. Som tur var skrattade han bara, sa nagot om krydda, plockade ur flugan och drack shoten. Tror att jag slipper undan ganska mycket for att jag inte forstar italienska och han inte pratar engelska, de andra sager att han kan vara en bitch.

For ovrigt sa ar det ju ganska taskigt att vara i italien och inte kanna nagon som helst smak av det man ater.

Update: I sondags fick jag en cocktail av min chef - med en fluga i, sa nu ar det jamnt!

Lite bilder

image218
Jobbarkompisar: Michel (bossen), Luigia och Roberto

image219
Gaby, Gabys flickvan (jag ar sjukt dalig pa namn), James och Amy i baren pa Bulldog.

image220
Frida ser roligt turistig ut framfor Pantheon

image221
Inne i Pantheon

image222
Taket i Pantheon, det ar hal till himlen, det regnar inte in, det ni! Ingenjorskonst pa hog niva!

image223
Frida ater vattenmelon vid en av "vattenmelonvagkrogarna" pa vagen till jobbet

Roliga saker i Italien, del 2

Nagra random inlagg samlade i ett:

Nar vi var pa vag for att ata kebab runt fem pa morgonen for en del natter sen (jag vantar pa Frida pa Scholars nar jag har slutat sen tar vi morgonbussen hem tillsammans) stotte vi pa kebabstallets agare pa vagen, nar han var pa vag hem. Da gjorde han en u-svang och akte tillbaka och oppnade igen sa att vi skulle fa varan efterlangtade mat! An finns det hopp om varlden!

Pa den aldsta kaffebaren i Rom maste man saga till i forvag om man inte vill ha socker i kaffet, sa ovanligt verkar det vara att dricka svart kaffe. Och visst, jag erkanner, till och med jag har socker i espresson, men i en cappuchino?

Toaletter; jag har upptackt att det ar en dalig idé att sta kvar under spoltanken nar man spolat for da far man sig en dusch, de ar namligen upphangda over toalettstolen och har inget lock sa det stanker en del nar den fylls pa. En annan upptackt ar att toalettsitsar verkar anses som nagot overflodigt har, det var langen sen jag sag en pa en offentlig toalett.

Pa vagen till varat jobb finns det stand efter vagkanten dar den saljer vattenmeloner och lite annat, hur bra som helst nar man ar torstig och varm!

Annars sa har jag gatt och blivit sjuk har, tror att det ar den javla AC:n som staller till det, kanske i kombination med att jag har konstig dygnsrytm och att jag inte ater som jag brukar. Trist ar det i alla fall, hoppas bara att jag ar relativt pigg imorgon for da ar det Rolling Stones!!!

Jag kommer hem den 16 juli, tar samma plan som Frida och George, tror jag skulle kanna mig for ensam har utan dem, aven om jag traffat en massa trevliga manniskor har, langtar lite till Sverige ocksa, vill hinna hanga lite med familjen och fa en dos sommarstockholm innan allvaret(?!?) satter igang igen.

Way Out West

Om jag skulle ha rad att aka pa en stor festival i sommar skulle jag latt valja denna, den enda som har en vard line-up iar tycker jag (ja, forrutom deras senaste bokning da). Synd bara att den krockar med den andra festival jag ska pa, namligen Burbergsfesten!

Nya underverk

Nu har jag rostat pa vilka jag tycker ska utses till varldens sju nya underverk, gor det ni ocksa! Har.