Janis-teater och annat

Bra helg denna. Igår var jag uppe med tuppen, lite, och såg en soloföreställning/konsert på Teaterhögskolan, Josefin Ankarberg gestaltade Janis Joplins sista timmar i livet och det var kanske hur bra som helst! Föreställningen var en del av Departure, önskar att jag hade varit lite mer rutinerad så att jag hade kunnat se fler av avgångseleverna.

Resten av dagen tillbringade jag i mitt kök lyssnandes på just Janis Joplin och bakandes pizzabullar (de blev tyvärr inte så goda som det låter, jag är nog ganska kass på att baka). Sen bar det av hem till Sebs för sleep over eftersom vi hade fältövning ute i hans trakter idag. Vi kollade 'Fast Times at Ridgemont High' som inte hade någon handling alls och mest var underhållande för att en mycket ung Sean Penn var med och 'The Ringer' som bara var extremt inte alls pk, men lite rolig också.

I lördags hade Tina trevligt kalas, sen gick vi till Fasching, där jag aldrig hade varit förrut. Gillade verkligen stället, bra dans och helt befriat från den vanliga Stockholms-känslan av att ingen har kul på riktigt.

Magnus Betnér

Man älskar ju Magnus Betnér, syster och jag såg hans 'Tal till nationen' för någon vecka sen, den rekommenderas varmt, kommer fler föreställningar i december. Och i måndags var det ju premiär för hans 'I ditt ansikte', vi hade självklart snittarna uppdukade och klackarna på för eventet, blev kanske lite besvikna för att programet var så utdraget, hade ju kunnat klippas ner till en halvtimme om man skippade den andra tönten. Men det får en ny chans nästa måndag. Läste i På Stan idag att Magnus Betnér kommit på att han ville bli komiker efter att han hört Bill Hicks, då växte han ännu mer i mina ögon. Bill Hicks var verkligen den bästa, synd att jag aldrig hann se honom.

Lite nya bilder

Nu har jag fått Moas bilder så jag har lagt in lite nya i inläggen San Fran-bilder, City of Angels och Nevada - Arizona - New Mexico.

Personlighetstest

Hade adeptträff med Stella igår då vi bland annat pratade om vad som motiverar oss så jag är lite inne på personlighetstester, här är ett som visar att jag nog har gjort rätt karriärval i alla fall!

Hittade också en beskrivning av den teori vi använde oss av igår, på den första bilden ser ni också vår eminenta föreläsare Karin Stephansson.