Maffiagasque

I fredag var det äntligen gasque igen, denna gång firades sektionens födelsedag och temat var maffia. Michaela, Emilie och jag gjorde oss iordning här och förvandlades till maffiadöttrarna Cerrone (ja, jag lånade Georges efternamn, det var det mest italienska jag kunde komma på). Vi anlände alla tre i svarta klänningar och hatt, men insåg att alla andra också hade hatt (oftast kombinerat med hängslen) så vi tog av oss våra. Gasquen var riktigt rolig, även om det var samma människor som alltid, och sektionens kex lyste med sin frånvaro. Åt, sjöng och dansade tills lamporna tändes, en mycket lyckad tillställning alltså!

Det har ju varit lite gasquefattigt på sistone, i alla fall om man jämför med n0lleveckornas tre i veckan, och detta verkar ha varit den sista på terminen. Saknar en lucia/julgasque, det var så himla fint när de hade det på Kalmars, glögg som fördrink, kören som lussade och sen julbord. Ska se till att det blir av nästa år, nu är det nog lite för sent att försöka anordna någonting sådant.

Lagade en lite julig soppa ikväll, apropå jul tänkte jag, som jag rekommenderar varmt.
Här finns receptet.

Lyssna på: Joni Mitchell - Blue

Kommentarer
Postat av: johanna

Häng med på julbord 13 dec! Vi kan frammana lite gasquestämning!

Postat av: annelie

jaaa, du jag och johanna kirrar gasquestämning på japanskt julbord.
!!
;-)
om det blir för pinsamt med theodor vid matbordet (eller för att johannas david förbjuder oss??!) så kan vi ju skippa visorna och bara dricka!

2006-11-29 @ 21:47:33
URL: http://somedays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback