Om lite av varje

I lördags var jag på Tuvas dop, himla fint var det, även om jag var lite skakis sen insupet med spexet kvällen innan. Ingela och hennes pojkvän sjöng en jättefin låt, som Linnéa sa var skriven av Jonas Gardell (kan dock inte hitta texten till den), så fin att jag var tvungen att titta i taket för att inte fälla en tår. Tror att jag har blivit blödigare med åren, haha!

Igår, när jag satt och bläddrade igenom Metro efter första mattelektionen, läste jag att biljetterna till Nine Inch Nails konsert på Annexet släpptes samma dag. Sprang till datorsalen för att boka, men förgäves, det var utsålt, klockan 10.10 (tror de brukar släppas klockan 9.00). Fan. Klantigt gjort att inte kolla upp sånt. Konserten kommer att bli hur bra som helst om de håller samma nivå som på Hultsfred förra sommaren. Vad jag tyckte om den konserten kan man förresten läsa
här.

Idag har jag varit och lämnat blod för första gången på många år, och än så länge har jag klarat mig från svimningar och huvudvärk, bra! Ett fint paraply fick jag med mig hem också!

Och jag klarade mitt materialprov imorse, 60/60p, inte illa!

Nu ska jag återgå till uppsatsskrivandet, puss!

Kommentarer
Postat av: johanna

Nej! Jag hade också velat se NIN igen. Fan då, ännu en till sak att känna sig gnällig av...

Postat av: sandrine

Jag vet, det är illa att man har så dålig koll. Tror jag måste köpa biljetter till Shakira som spelar i Globen den 12 mars istället som plåster på såren.

2006-11-10 @ 00:03:50
URL: http://sandrine.blogg.se
Postat av: johanna

Shakira som plåster på missat NIN...det känns som ett ganska kasst plåster. The Roots spelar på torsdag, de ska vara grymma live, men jag kan inte gå :-(

2006-11-10 @ 20:20:16
URL: http://elsajohanna.blogspot.com
Postat av: sandrine

Roots låter som reggae, inget för mig alltså. Och jag vet att Shakira inte funkar som ersättning för NIN, men hon är ju fortfarande bra som fan!

2006-11-11 @ 10:32:21
URL: http://sandrine.blogg.se
Postat av: johanna

Roots är fan inte reggae!

2006-11-11 @ 17:42:44
URL: http://elsajohanna.blogspot.com
Postat av: sandrine

Men johanna, vad aggressiv du är. Vad gör de för musik då? Fast spelningen kanske var nu i torsdags? Då har jag ju missat dem i alla fall.

2006-11-12 @ 16:31:49
URL: http://sandrine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback