Andra veckan avklarad

Nu har jag avslutat andra veckan i skolan och vi har äntligen börjat göra lite vettiga saker också. Men tro inte för den skull att det har blivit mindre gasquande, nej, nej, allt ska hinnas med!

Måndag: Lite matte. Lunch och lekar med NCC. Vett och Etikett. Kårens dag, jag skrev upp mig på
Armada (Arbetsmarknadsdagarna), INUG (Ingenjörer och Naturvetare Utan Gränser) och att jobba i baren. På kvällen var det kårfest med Snook, kul som fan. Snook var bra, han ena killen var snygg, som vanligt alltså. Partajade lite i spexrummet och sen i mediarummet. Krubb på Max innan nattbussen hem.

Tisdag: Efter tre timmars sömn. Lekte dialogduk, roligare än vad det låter, diskuterade förväntningarna på utbildningen. Tror att sömnbrist gjorde sitt till så allt blev jättekul, och flummigt. Fick datorkonto. På kvällen var det gasque med Skanska. Ganska trist, så många (inklusive jag) gick efter middagen. Bra val alltså.

Onsdag: Inskrivning. Äntligen! Första föreläsningen i Samhällsbyggnadsprocessen. Studiebesök i Hammarby Sjöstad, helmysko men intressant. Kändes som att gå runt i en låtsasvärld, lite som en filminspelningsplats. Alla som inte varit där måste åka dit och kolla, helst när solen skiner, då blir det extra tydligt. Hängde lite på pärlshopen på Söder och letade efter pärlor för att göra en kopia av Fudge & Pearl, men hittade inga bra.

Torsdag: Annelie skrev kontrakt på rummet, yeay! Började kursen Matematik och modeller. Hängde runt på stan med Annelie, spenderade en del tid på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan 28, sjukt stor. Kollade framtida kurslitteratur och köpte block. Deras är den enda fina budget(nåja, femton kronor styck)blocken. Köpte även en väska att ha till skolan på Wedins, denna fast i khakigrön. Var på releasepartyt för Fibes, Oh Fibes! andra skiva 'Emotional' på Obaren. Trångt som i tunnelbanan till KTH på morgonen och ännu svettigare, fast de gjorde en jättebra konsert, rekommenderas varmt. De spelar på Debaser Medis den 23 september.

Fredag: Började på första uppsatsen i Samhällsbyggnadsprocessen, tror jag hamnat i en bra grupp. Vi ska skriva om politiken bakom Hammarby Sjöstad-projektet. Gasque med Vasakronan på Lilla Essingen på kvällen, utomhus, kul! Missade Radio Soulwax/2 Many DJ's gratiskonsert/dj-set på Factory Nacka Strand. Synd, ska försöka hitta något om det nu, hoppas det inte var allt för bra! Fick inte med mig någon och det hade känts halvkul att åka och dansa häcken av sig själv...

Lördag (idag): Har sovit typ hela dagen, det är slitsamt att vara n0llan.

Söndag (imorgon): Flyttar till Bergshamra (Kungshamra). Ska bli skönt att ha något eget även om det har varit jättebra att bo här (hos Annelies föräldrar i Sollentuna).

Kommentarer
Postat av: frida

amore!
fan va bra att du far lana en bostad!
shit, kom hem fran barcelona igar kvall. kanns trist att vara tillbaks fast lite skont med sitt eget hem och inte behova sova pa andras soffor...som tur ar (eller jag vet inte egentligen eftersom jag ar PANK) jobbar jag inte forran pa torsdag.
later ju som att du hittat dit dar du ska va antligen! bra att du trivs baby!
vi hors snart bit

2006-09-04 @ 12:45:13
Postat av: Qulvert

He he...

Hittade din blogg först nu. Kul att du gillade nOllningen så pass bra.

Det var jäääääävla mycket jobb för oss skall du veta.

Kram från hela Qhlöset!

2008-08-20 @ 16:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback